Televizyon
10 Nis 2018 08:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Show TV'nin Servet dizisinden bir tanıtım daha!

Servet, Perşembe akşamı ekran macerasına başlıyor.

Servet dizisinin ilk bölüm üçüncü tanıtımı yayınlandı. Kudret Fettah’ın “Kendi torununuzun ölüm emri bana ulaştığında emri dinlemedim, onu öldürmedim” sözleriyle fenalaştığı tanıtımda Can Yiğit, Ferah’ı bulmak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na gidiyor. Ferah öfkeyle kurumdan ayrılırken, Can Yiğit’in kaza anları heyecanı yükseltiyor. Yener Fettah’ın, babası Kudret Fettah için “Bu adam beni katil edecek!” sözleri dikkat çekiyor.

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Servet, Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.