Televizyon
13 Ara 2015 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

Show TV'nin iddialı dizisinin yayın günü belli oldu

Çekimleri İzmir Seferihisar'da başlayan ve İstanbul'da devam eden Acı Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yapımını TMC, yapımcılığını ise Erol Avcı'nın üstlendiği "Acı Aşk" 20 Aralık pazar günü ilk bölümüyle Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı ve yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un üstlendiği Acı Aşk tanıtımlarıyla ilgi çekmişti.

MASUMİYETLE BAŞLAYAN BİR AŞK…
Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

SHOW TV’DE BAŞLIYOR
Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda genç ve tecrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlerin beğeniyle takip ettiği Seçkin Özdemir, sevilen oyuncu Selin Şekerci ve Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akay'ın yanı sıra, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu, Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan’ın da eşlik ettiği Acı Aşk, 20 Aralık pazar saat 20.00'de ilk bölümüyle SHOW TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.