Röportaj
27 Mayıs 2013 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

SHOW TV'DEN PARASINI ALAMAYAN ACUN ILICALI KONUŞTU! BOĞAZLARINA MI SARILAYIM?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı TMSF'nin el koyduğu Show Tv hakkında konuştu.

Hürriyet’ten Büşra Bozok’a konuşan Acun Ilıcalı TMSF’nin el koyduğu Show Tv, Survivor Ünlüler Gönüllüler ve özel yaşamı hakkında samimi açıklamalar yaptı.. Ilıcalı Survivor’ın ne zaman final yapacağını ve yarışmacılar hakkında bilgi verirken medyada bomba etkisi yapan TMSF’nin Show Tv’ye el koyması hakkında da ilk kez konuştu.

İşte o röportajın bir kısmı;

Bu arada “Survivor” ne zaman final yapıyor?

- Haziran sonunda. Bizim için çok tarihi bir sezon sayılır. Çünkü birinciyi bu kadar tahmin edemediğim bir başka sezon daha olmadı. Her zaman beş ya da altı hafta kala birinciyi kestirebilirdik. Şu an benim beş tane adayım var, düşünün artık.

Favoriniz vardır ama...

- Ben yapımcıyım, favorimi söylemem mümkün değil. Ama şu ya da bu kazansın diye bir düşüncem var tabii, niye yalan söyleyeyim.

Bir de bu yıl öncekilerden çok daha güçlü bir Gönüllüler takımı var sanki...

- Çok doğru bir tespit. Şunu fark ettim, “Survivor” izleyicisi beceremeyeni, güçsüz olanı yarışmada istemiyor. Ben de fiziksel açıdan çok üst düzey bir Gönüllüler takımı kurdum.

İlk başta çok başarısızdılar. Fakat sonradan takım şahlandı. Herkes o takımdakileri de tanıyor artık.Hatta neredeyse ünlüleri bile geri planda bıraktılar...

- Ben de öyle düşünüyorum. Aslında bu işler nasıldır biliyor musun, iki haftada her şey değişir. Ünlüler de Gönüllüler’in öne geçtiğinin farkında ve şu saatten sonra tek şansları var ya bir hamle yapıp dokunulmazlık oyununu kazanacaklar ya da Ünlüler diye bir şey kalmayacak!

Gönüllüler takımında Duygu adı çok ön plana çıktı. Size bununla ilgili nasıl tepkiler geliyor?

- Bu kadar gündemde olmasının sebebi hırsını kelimelere döküp anlamlı bir şekilde ifade edebilmesi. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Sinirliyken herkes bu derece mantıklı konuşamaz.

“Survivor”da kavga olunca reytingler yükseliyor mu?

- Kesinlikle hayır. Geçen sene en kavgasız sezonu çektik, yine reytingler çok iyiydi. “Survivor”da reyting alan şey, ne olacağını kimsenin bilmemesi... Biz insanları oraya atıyor ve sonra hiç karışmıyoruz.Kavga da çıkabilir, hiç kavga da çıkmayabilir. Bunun belirsizliği reyting getiriyor işte... Şunu unutmayın, orada çok zor şartlarda yaşıyor ve yarışıyorlar. Kafalar gitmiş durumda.

Gerçekten aç mı yaşıyorlar yoksa zor günlerde gıda takviyesi veriyor musunuz?

- Biz yarışmacıların öncesini ve sonrasını veriyoruz, orada açlar mı değiller mi anlaşılıyor zaten. Şu an Hint fakiri gibi dolaşan üç yarışmacı var. Dağhan, Murat ve Cengiz 15 kilo vermiş...

PARAMI VEREMİYORLAR DİYE BOĞAZLARINA MI SARILAYIM

* Star TV’ye geçerken bir tedirginlik yaşadınız mı?

- Hiç korkum ve tedirginliğim olmadı. Kabul görmüş projeler hangi kanala giderse gitsin başarılı olur zaten.

* TMSF, Show TV’ye el koydu. Siz alacaklarınızı tahsil edebilecek misiniz oradan şimdi?

- Bir yerle iş yapabilirim, o yer iflas edebilir ve ben de paramı alamam, bu son derece doğal. Ne yapayım? Olayda kötü niyet, kasıt yokken, iflas eden birinin boğazına paranı veremiyor diye yapışacak mısın?

 Bu yoğun tempoda ailenize ve kızlarınıza zaman ayırabiliyor musunuz?

- Kızlarıma vakit ayırıyorum ama bu iş yoğunluğunda ne kadar olabilirse işte... Ama ben de babamı az gördüm, ona hasret büyüdüm. Müteahhitti, inşaatlara giderdi, onun özlemiyle yaşardım. O zaman ne oluyor, daha değerli oluyorsun. Çocuklarım doğduklarından beri beni daha çok televizyonda görüyorlar. Onlar için Acun’u televizyonda görmek dünyanın en sıradan olayı.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN