Televizyon
01 Mar 2013 13:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

SHOW TV'DE YENİ BİR PROGRAM BAŞLIYOR; KİM SUNACAK?

İngiltere'de BBC'de tam on beş yıldır ilgiyle izlenilen “Ready, Steady, Cook”'un yerli uyarlaması Show tv'de.

İngiltere’de BBC’de tam on beş yıldır ilgiyle izlenilen “Ready, Steady, Cook”, SHOW TV’de Endemol Türkiye’nin yapımcılığında ve Berna Laçin’in sunumuyla 4 Mart Pazartesi günü izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor…

Sadece İngiliz televizyonlarında değil aynı zamanda dokuz sezondur İtalya’da, Polonya, Norveç, Fransa, Güney Afrika ve Amerika’da da beğeniyle takip edilen yarışma hem pratik mutfağın sırlarını hem de düşük bütçeli lezzetli sofraların püf noktalarını izleyiciyle paylaşıyor.

KISITLI BÜTÇEYLE GÜZEL YEMEKLER

En Lezzetli Yemeği Yaptıkları iddasıyla stüdyoya gelen anneler, kendilerine eşlik edecek aşçıların getirdiği 20 TL tutarındaki 5 malzemeden en az 3 çeşit yemek yapacaklar.
Ama asıl lezzet ustası annelerin sırrı, yanlarında getirecekleri ve sırlarının paylaşacakları, ev salçaları, tarhanaları, memleketten gelmiş tereyağları ile anında menü hazırlamakla kalmayacaklar, aynı zamanda tüm bu yemekleri 25 dakikada pişirecekler.

Sağlıklı, pratik ve leziz tariflerin yer alacağı ‘Bence Benim Annem’de günün en lezzetli menüsünü kimin yaptığına stüdyodaki jüri karar verecek ve günün birincisi belirlenecek.

Eldeki malzemeden harika sofralar hazırlayıp, her gün izleyicisine en az 5 çeşit yemek tarifi veren bu eğlenceli programda yemek yapmanın püf noktalarını, mutfağa dair küçük ip uçlarını da bulabileceksiniz.

‘Bence Benim Annem’ pratik ve ekonomik mutfak anlayışıyla Türk izleyicisinin ilgisini çekecek. Kısıtlı bütçeyle, sınırlı malzemeyle ailelerine güzel yemekler yapmak isteyen ev hanımları, ailelerine pratik ve çabuk yemek hazırlamak isteyen çalışan anneler "Bence Benim Annem" sizin için başlıyor!

Yemeğin en güzelini sizin anneniz mi yapıyor?

Zeytinyağlının, çorbanın, pilavın, böreğin en lezzetli tarifi sizin annenizde mi?

Bu yemeği yapsa yapsa en iyi annem yapar mı diyorsunuz?
O halde ne duruyorsunuz? ‘Bence Benim Annem’e anneniz adına başvurun!

O stüdyoda şefler eşliğinde yarışırken siz de ona eşlik edin, annenizle birlikte muhteşem hediyeler kazanın…

Berna Laçin’in sunumuyla BENCE BENİM ANNEM, 4 Mart Pazartesi günü saat 17.45’te SHOW TV’de başlıyor!