Televizyon
05 Nis 2017 08:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Show TV'de reyting şoku! Hangi iddialı dizi yayından kaldırılıyor?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi reytinglerde aradığını bulamayınca erken final yapma kararı aldı.

Aşk ve Gurur dizisi Mert Fırat ile Damla Sönmez'i biraraya getirmiş ve yılın en iddialı dizilerinden biri olarak gösterilmişti. Ancak hesaplar tutmadı.. Dizinin Reytingleri ilk bölümünden itibaren kötü gitti. Show TV yönetimi Aşk ve Gurur dizisinin yayınlandığı günü değiştirilerek izlenme oranını artırmayı denedi ancak bu da fayda etmedi.

Salı günleri yayınlanmaya başlanan dizi bu kez de Anne dizisi ve Survivor karşısında hezimete uğradı. Bu nedenlerle kanal yönetimi dizi için erken final kararı aldı.

Genç oyuncu kadrosu güzel senaryosu ile oldukça umut vadeden dizi 6. bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılıyor.

Show TV yönetimi şimdi Salı gecelerine yeni dizi arayışına başladı.



AŞK VE GURUR KONUSU NEDİR?

Zeynep... Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi'nin beş çocuğundan biri. Zeynep'e çocukluğundan beri aşık bir adam Murat ve İstanbul'un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisi Kenan. Murat'ın evlilik teklifinden hemen sonra Kenan'la tanışan Zeynep bir yol ayrımındadır. Bir tarafta kendisini seven ama ona karşı büyük bir aşk hissetmediği Murat, diğer tarafta uzak durmak istese de çekimine karşı koyamadığı Kenan... Açık denizler ve güvenli limanlar arasında bir seçim yapmaya çalışan Zeynep, aşkı yeniden sorgulamaya başlar. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlık giderek yükselirken arada kalan Zeynep olur. Aşk ve Gurur, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep'in hikayesidir.

"AŞK VE GURUR" 11 NİSAN SALI GÜNÜ FİNAL BÖLÜMÜYLE SHOW TV'DE!

Mert Fırat ve Damla Sönmez'i bir araya getiren yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın üstlendiği Show TV'nin beğeni toplayan dizisi "Aşk ve Gurur"un final tanıtımı yayınlandı.

Aşk ve Gurur'un bu akşam ekrana gelen 5. bölümünde; Zeynep evde bulduğu defter ile ilgili konuşmaya fırsat bulamadan Kenan defteri buldu ve okumaya başladı. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Murat'ın Şevval ile Ayşe'yi konuşurken Kenan'ın kardeşi olduğunu ve annesi olarak bildiği kişinin annesi olmadığını öğrendiği final sahnesi herkesi ekran başına kilitledi.

Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep'in hikayesini anlatan "Aşk ve Gurur"un başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran'ın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen veAyfer Dönmez paylaşıyor. Taner Akvardar'ın yönetmenliğini üstlendiği "Aşk ve Gurur" final bölümü ile 11 Nisan Salı saat 22.30'da Show TV ekranlarında olacak.