Polemik & Kulis
08 Mayıs 2018 08:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:12

Show TV'de flaş gelişme! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti? (Medyaradar/Özel)

Ciner Medya Grubu'na bağlı olarak yayın yapan Show TV'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Show TV'de canlı olarak hafta içi her gece yayınlanan Gece Hattı programı yayından kaldırıldı, programı sunan deneyimli ekran yüzü Zeliha Saraç da kanalla yollarını ayırdı.

CNBC-e, TV8, TRT Türk, 24 TV, Kanaltürk, 6 News ve TVNet'te başarılı programlara imza atan Zeliha Saraç Haziran 2017'de Show TV'ye transfer olmuştu.

Saraç, kanalla yollarının ayrıldığını sosyal medya hesabından böyle duyurdu:



ZELİHA SARAÇ KİMDİR?

İş yaşamına Türkiye’nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Zeliha Saraç borsa , ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler aldı. 2000 yılıyla birlikte bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Medyadaki çalışmalarına da zaman zaman ara vererek sektörde yer alan Zeliha Saraç Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.Şubat 2017 tarihinde istifa ederek TVNET'e transfer oldu. Burada Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sundu. Saraç, TVNET'ten 4 ay sonra istifa ederek Show TV'ye geçti.