Televizyon
13 Nis 2011 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:14

SHOW TV'DE EKRANLARINDA BOL AKSİYONLU BİR DİZİ BAŞLIYOR!

Show TV'nin yeni polis-aksiyon dizisi ‘Karakol' çok yakında seyircisiyle buluşacak

SHOW TV'nin iddialı polisiye dizisi 'Karakol’'un çekimleri başladı. Yakında seyircisiyle buluşacak olan polisiye-aksiyon içerikli ‘Karakol’ senaryosuyla da şimdiye kadar çekilen polisiye dizilerin dışında bir konseptte yer alıyor. 

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in , yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Devrim Nas, Zeynep Eronat, Seda Akman, Ekin Türkmen, Mustafa Avkıran, Müge Boz, Levent Özdilek, Ece Dizdar,Güray Kip, Rüzgar Aksoy, Gökhan Kıraç, Tuğrul Tülek, Luran Ahmeti yer alıryor.

Show TV’nin yeni polis-aksiyon dizisi ‘Karakol’ çok yakında seyircisiyle buluşacak. Farklı senaryosu ve iddialı sahneleriyle seyirciyi etkileyecek olan dizinin çekimleri, Beykoz’daki eski ayakkabı fabrikasında başladı. Birçok ünlü ismin rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuken, dizinin senaryosunu ise Alican Yaras ve Özge Efendioğlu yazıyor..

ÖZEL TİM GÖREVDE

Dizide, İçişleri Bakanlığı'nın büyükşehirlerde artan suç oranını önleyebilmek için geliştirdiği yeni proje kapsamında kurduğu Özel Tim'in maceralarını konu ediniyor. En yetenekli polislerden oluşan bu ekip, suç oranı en yüksek bölgelerdeki karakollara yerleştirilerek suç ve suçlularla mücadele edecek. Dizide Özel Tim'in başındaki 'polis Reşat'ı Ertan Saban canlandırırken güzel oyuncu Ekin Türkmen ise hayat kadını rolüyle ekrana gelecek.

SİLAH EĞİTİMİ ALIYORLAR

Dizinin oyuncuları, birbirinden gerçekçi aksiyon sahnelerinin çekimi için özel yetkili kişilerde ders alıyor. Yakın dövüş, silah tutma ve atış dersleri alan ünlüler, aksiyon sahnelerinin çekimlerinde yüksek performans sergileyecek. Hayatlarında ilk kez silahla tanışan dizi oyuncuları,aldıkları eğitimler sayesinde rollerine daha çabuk adapte oluyor.

DİZİDE GÖRSEL ZENGİNLİK ÖN PLANDA

Yeni macera-aksiyon dizisi “Karakol”’un çekimleri ise en az senaryo ve içerik kadar kaliteli.Karakol dizisi cekimleri, son teknoloji kullanarak  HD tekniniğiyle yapılıyor