Polemik & Kulis
17 Eki 2012 09:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

SHOW TV'DE BÜYÜK KRİZ! ÇEKİMLER NEDEN DURDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Show Tv'de oldukça uzun bir süredir ödemelerle ilgili yaşanan sorun artık içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Show Tv’de oldukça uzun bir süredir ödemelerle ilgili yaşanan sorun artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. Son olarak haftanın 5 günü yayınlanan “Bugün Ne Giysem?” programının juri üyeleri ödemeleri alamadıkları gerekçesiyle program çekimlerine gelmediler!

ÇEKİMLER DURDU!

Show Tv İç Yapımların kendi projesi olan  ve geçtiğimiz günlerde sona eren “Cannes format  fuarının” en çok dikkat çeken yapımlarından biri olarak bir çok ülkeye satılan  “Bugün Ne Giysem?” programının ne olacağı ise merak ediliyor.

SADECE “BUGÜN NE GİYSEM DEĞİL”!

Kanalın birkaç tane dizisi dışında neredeyse tüm programlarını yapan Caner Erdem’in bu şartlar altında daha ne kadar dayanacağı konuşulanlar arasında. Çünkü sadece “Bugün Ne Giysem” değil diğer projelerinden biri olan “Şeflerin Duellosu” için de aynı durum söz konusu. Juri aylardır ödeme alamıyor. Yine “En Büyük Show” “programı ekip ve sunucuları da ödemelerini hala alamadılar. Reytinglere ilk yüz arasında 2.sıradan başlayan bir projenin haftalar geçtikçe düşüş içerisinde olmasının en önemli sebeplerinden biri de bu olsa gerek!
Sunucu ve ekiplerin ödeme alamamasına rağmen çalışmaya devam etmesinin tek sebebi ise Caner Erdem. Bu zor şartlar altında hala hiçbirşey olmamış gibi çalışmaya devam eden, ekibini her türlü şartta motive etmeye çalışan Caner Erdem’in daha ne kadar dayanacağı ise merak konusu. Hiç bir Tv kanalı yöneticisinin ya da yapım şirketi sahibinin altından kalkamayacağı durumda, yine en iyi şekilde projeleri yönetmeye çalışan Caner Erdem’in bunları hiç haketmediği de bir gerçek.

NE YAPACAKLAR?

Show Tv yönetimin bir an önce bu duruma bir son vermesi ve çalışanları içine düşürdüğü bu zor durumdan kurtarması gerekiyor. Caner Erdem’in özellikle geçtiğimiz yıl yine aynı şartlarda ortaya koyduğu performans ortada... Ama görünen o ki;  artık kimsenin gücü bu yükü taşımaya yetmez!

MEDYARADAR/ÖZEL