Diziler
01 Eyl 2023 17:18 Son Güncelleme: 01 Eyl 2023 17:31

Show TV o dizinin fişini çekti! Büyük umutlarla başlamıştı...

Büyük umutlarla başlayan iddialı diziler birer birer final yapıyor. Büyük bütçelerin ayrıldığı diziler, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayınca kanallar o dizilerin fişini aniden kesiyor. Bir dizi daha reyting kurbanı oldu.

Show TV tarafından dev bütçelerle hazırlanan 'Maviye Sürgün' dizisi final yapıyor. Kanalın bu kararına sosyal medyada seyirciler tepki gösterdi.

BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAMIŞTI OLMADI
O3 Medya'nın 25 bölümlük "Maviye Sürgün" dizisi için erken final kararı alındı. Ekran macerasında 12. bölümü geride bırakan Maviye Sürgün'ün “Gerekirse dünyayı yakarım ben senin için” sloganıyla hazırlanan final fragmanı izleyicilerle buluştu. 

FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?
Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış ve Gürberk Polat gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizi 6 Eylül'de ekrana gelecek 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ali ile yakınlaşmalarının ardından Defne bir süre daha Çamlıkıyı’da kalacağını belirtti. Ali, Ozan’ın sıradaki hedefinin Salih olduğunu öğrendi. Bu sırada hamlesini önce yapan Ozan, Salih'in kapısına dayandı.

SHOW TV SESSİZ KALMAYI TERCİH ETTİ
Öte yandan dizinin hayranları sosyal medyadan Show TV'ye tepki gösterirken Show TV bu tepkilere sessiz kalmayı tercih etti. Dizinin 25 bölüm yayımlanacağı duyurulmasına rağmen 13.bölümde final yapması tepkilere yol açtı.