Televizyon
10 Mar 2014 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Show Ana Haber'de neler oluyor? Sürpriz değişiklik ne? (Medyaradar/Özel)

Bir zamanlar Ali Kırca ile en çok izlenen ana haber bültenleri arasında zirveye oturan Show Ana Haber adeta dibe vurdu.

Bir zamanlar Ali Kırca ile en çok izlenen ana haber bültenleri arasında zirveye oynayan Show Ana Haber adeta dibe vurdu. Kanal yönetimi bu kez de erken yayın ipine sarıldı.

Show ana haber pazartesi gününden itibaren 18.15’te başlayacak, 18.45’te sona erecek.

Peki bu duruma nasıl gelindi?

Ali Kırca’nın kanaldan ayrılmasıyla Haber Dairesi Başkanlığı’na getirilen Erhan Çelik ve deneyimli ekibi Haziran ayından itibaren kısa sürede birinciliği yakalamıştı. Haberin patronluğunu yaparken bir yandan da ana haberi başarıyla sunan anchorman Erhan Çelik rakiplerini geride bırakmayı başarmıştı. Ancak yönetimin Habertürk TV’nin yönetimini de Çelik’e vermesiyle birlikte taşlar yerinden oynadı. Bülten deneyimli spiker Ece Üner’e teslim edildi. Ancak Üner istenilen başarıyı getiremedi. Haftaiçi Total’de ilk yüzde 30, AB’de de 25’nciliğe gerileyen Show Ana Haber Fatih Portakal’ın da yarışa katılmasıyla sonunculuğa demir attı.

Ana Haber’deki yaşanan hüsran Hafta sonu haberleri ile kısmen de olsa yöneticileri mutlu ediyor. Daha önce Simge Fıstıkoğlu’na devredilen ve başarıyı yakalayan Haftasonu haber kuşağı her geçen gün kendini geliştiren genç spiker Pınar Erbaş ile de ilk yüzde hem total hem de AB grubunda 10 ile 15. liği yakalıyor.

Habertürk TV ve Show Haber Daire Başkanlığıyla çok yoğun günler geçiren Erhan Çelik ise bu kez erken yayına girme kozunu kullanıyor. Çelik’in amacı kendisinin sunduğu sırada başarılı bir çizgi yakalayan haftaiçi ana haber bültenini tekrar eski haline getirmek. Peki bunu başarabilecek mi? Bunu da zaman gösterecek.

MEDYARADAR/ÖZEL