Sharon Stone da #MeToo hareketine katıldı! Şok ahlaksız teklif iddiaları...

Ünlü oyuncu Sharon Stone da #MeToo hareketine katılarak 40 yıllık Hollywood kariyeri boyunca maruz kaldığı bazı taciz olaylarını açıkladı.

Sharon Stone da #MeToo hareketine katıldı! Şok ahlaksız teklif iddiaları... - Sayfa 1

Hollywood'u sarsan Harvey Weinstein skandalının ardından, flört, taciz ya da cinsel saldırıları ifşa etmek amacıyla başlatılan ‘#MeToo’ hareketi çok kısa sürede dünya çapında yayılmıştı.


111
Sharon Stone da #MeToo hareketine katıldı! Şok ahlaksız teklif iddiaları... - Sayfa 2

ABD'li oyuncu ve yapımcı Sharon Stone da hayatını anlattığı 'The Beauty of Living Twice' isimli kitabında kariyeri süresince karşılaştığı cinsel taciz olaylarını da kaleme alarak #MeToo hareketine katıldı. 


211
Sharon Stone da #MeToo hareketine katıldı! Şok ahlaksız teklif iddiaları... - Sayfa 3

Kitabında, çalıştığı bazı yapımcılara ve rol arkadaşlarına, özellikle de Temel İçgüdü filmindeki partneri Michael Douglas'a övgüler yağdıran Stone, sektörde karşılaştığı cinsel taciz vakalarına da değindi. 


311
Sharon Stone da #MeToo hareketine katıldı! Şok ahlaksız teklif iddiaları... - Sayfa 4

Stone, ismini vermediği bir yapımcının, filmde partnerini canlandıran rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine baskı yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu, yapımcının bu isteğini ise ekranda 'kimyalarının uyumlu görünmesini' istediğini söyleyerek gerekçelendirdiğini söyledi. 


411