Magazin
10 Oca 2023 16:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2023 16:17

Shakira öğrenince yıkıldı… Evlerinde bile aldatmış

Geçtiğimiz sene 12 yıllık beraberliklerini "aldatma" sebebiyle noktalayan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ve İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin ilişkileriyle ilgili şok edici bir gelişme daha ortaya çıktı.

Kolombiyalı şarkıcı Shakira’nın (45), 2010 yılından beri birlikte olduğu Gerard Pique’nin (35) kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrılık kararı alması magazin ve spor gündemine bomba gibi düşmüştü.

2022 yazında dünya kamuoyunu da yakından meşgul eden bu haberi Pique yalanlasa da, Shakira ayrılık kararından dönmemişti.

Son gelişmeye göre ise, Pique’nin şimdiki sevgilisi ve iş arkadaşı Clara Chia Marti’yle (23), çift henüz beraberken olan görüntüleri ortaya çıktı.

ARALARI GAYET İYİYMİŞ
Daily Mail’in haberine göre, futbolcunun Barselona’daki evinde yaptığı röportajda Marti’nin arka planda yer aldığı, bu sırada Shakira’nın iki çocuğuyla birlikte yurt dışında olduğu öğrenildi.

Röportajda Pique, Twitch yayınında konuşurken Marti’ye benzeyen bir kadının kadraja girdiğini görülüyor. Çifte yakın bir kaynak ise, röportaj sırasında Shakira ve Pique’nin birlikteliklerini “mutlu bir şekilde” devam ettirdiklerini söyledi.

Shakira’ya yakın kaynaklar, “Söz konusu ilişkinin sandığından çok daha uzun süredir devam ettiğini öğrenmek onun için yıkıcı.” yorumunu yaparken ünlü şarkıcının, geçtiğimiz hafta “zamanın iyileştirici gücü” hakkında attığı yılbaşı mesajı da oldukça dikkat çekmişti.