Magazin
01 Haz 2022 19:57 Son Güncelleme: 01 Haz 2022 20:37

Shakira, kendisini aldatan Pique'yi suç üstü yakaladı

Barcelona'lı futbolcu Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira'nın ilişkisinde kara bulutlar geziyor. İspanyol basını aldatma iddiasını yazdı

Dünya futbolunun en ünlü isimlerinden biri olan Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira'nın ilişkisinde yaşanan problemler İspanyol basınına konu oldu. 

PİQUE, SHAKİRA'YI ALDATTI

İspanyol yayın organı El Periodico'nun iddiasına göre Gerard Pique, Shakira'yı aldattı. Shakira eve geldiği sırada Gerard Pique'yi başka bir kadınla ilişki yaşarken yakaladı. Pique ise 'Ben masumum' diyerek kendisini savundu. Gerard Pique'nin Barselona'daki eski dairesinde kaldığı ve ilişkilerinde bir problem yaşandığını yazdı. 

EVLİLİK FİKRİ KORKUTUYOR

Daha önce Instagram profilinde sık sık Pique'yi paylaşan Shakira'nın 21 Mart'tan bu yana sevgilisi ile ilgili herhangi bir şey paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Shakira, "Planet Weird" podcastindeki açıklamasında, "evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu" söyleyerek "Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum." demişti.