Magazin
22 Kas 2017 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Sezercik'i eşi affetti, hapisten kurtuldu!

Eşi Zeynep Yılmaz'ın çıkarttırdığı uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için üç gün hapis cezası alan Sezer İnanoğlu, eşiyle uzlaşınca hapisten kurtuldu

Sezer İnanoğlu ile spiritüel yaşam terapisti Zeynep Yılmaz, 2015 yılında nikâh masasına oturmuştu. Ancak çift geçen yıl Kasım ayında boşanmaya karar vermişti. Boşanma davası devam ederken Zeynep Yılmaz, eşinin kendisini bedenini satmakla suçladığını belirterek savcılığa şikayette bulunmuştu.

Zeynep Yılmaz, Sezer İnanoğlu'nun "Sen bedenini sattın. Zengin avcısı kadın, seni öldüreceğim!" diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Bunun üzerine İnanoğlu hakkında 'ölümle tehdit ve hakaret' suçlamasıyla dava açılmıştı. Terapist Zeynep Yılmaz, eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı. Bu karara rağmen Sezer İnanoğlu'nun kendisini telefonla taciz ettiğini öne süren Zeynep Yılmaz, uzaklaştırma süresinin uzatılmasını istemişti. Mahkeme, karara aykırı davranan Sezer İnanoğlu'nun üç gün zorlama hapsine çarptırılmasına karar vermişti. İnanoğlu ise bu karara itiraz etmişti.

KARŞILIKLI PROTOKOL İMZALADILAR

Geçen günlerde görülen duruşmada, taraflar arasında uzlaşma sağlandı. Zeynep Yılmaz ve Sezer İnanoğlu'nun avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada, iki taraf da karşılıklı protokol imzaladıklarını ve tüm taleplerinden feragat ettiklerini belirtti. Bunun üzerine Sezer İnanoğlu hakkındaki hapis cezası kaldırıldı.