Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum"

Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Sezer Öztürk bir kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede yaptığı savunmada Sezer Öztürk yaşadığı olayları anlattı.

Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 1

İstanbul Sancaktepe’de 19 Eylül tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı Ömer Genç, aracını yolun kenarına park eden 24 yaşındaki Halil İbrahim Scholten ile tartışmaya başladı. 

116
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 2

Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşünce Sezer Öztürk silahını çıkararak peş peşe ateşledi. Kurşun isabet eden 5 kişi yaralanırken Halil İbrahim Scholten hayatını kaybetti. Olayın ardından tutuklanan Sezer Öztürk ve Ömer Genç hakkında dava açıldı.

216
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 3

“ESKİ MİLLİ FUTBOLCU OLARAK BURADA OLMAKTAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM”

Milliyet'te yer alan habere göre; Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Sezer Öztürk, ve Ömer Genç hazır edildi. İddianamenin okunmasının ve kimlik tespitlerinin ardından tutuklu sanık Sezer Öztürk ilk savunmasını yaptı. 

316
Sezer Öztürk hakim karşısında dehşet anlarını anlattı: "Bir ara kendimden geçer gibi oldum" - Sayfa 4

Savunmasına, “Eski milli bir futbolcu olarak burada olmaktan duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum” diyerek başlayan Öztürk, “Psikolojim iyi olmadığı için aldığım ağır ilaçlar yüzünden emniyette ve savcılıkta söylemek istediklerimi anlatamadım. Bugün burada her şeyi anlatmak istiyorum” dedi.

416