Magazin
24 Mayıs 2015 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Sezen, ağrıları dinsin diye sahnede bakın ne yaptı?

Sezen Aksu, ayak bileğini kırdıktan sonra ilk kez çıktığı sahnede ağrılarını dindirmek için ilginç bir yol denedi.

Ayak bileğini kırdıktan sonra ilk kez İstanbul’da sahneye çıkan Sezen Aksu, ağrılarını dindirmek için kulisten içki isteyip shot yaptı.

Şubat ayında evinde geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kıran Sezen Aksu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnedeydi. Minik Serçe, ağrısı olduğu için kulisten Alkol isteyerek shot yaptı. Alkol aldığı zaman dünyanın en tatlı kadını olduğunu belirten sanatçı, “Biraz fazla kaçırınca ağzım yamuluyor. Asistanımdan numaramı istiyorlar, o da bilerek yanlış numara veriyor. Ben de saf saf ‘O benim numaram değil’ diyorum. Sonra da Türkiye’nin her yerinden beni arıyorlar” diyerek güldü.

Daha sonra göz damlası isteyen Aksu, “Sizin gözünüzün önünde yapıyorum ki görün istiyorum. Gözünüzde büyüttüğünüz ünlülerin de normal olduğunu anlayın. Bu sahne ışıklarının altında olanlarda insan” dedi. “Benim kadar sahnede konuşan yok” diyen sanatçı, “Sesini kaybetti o yüzden konuşuyor diyorlar. Buna siz karar verin” açıklamasını yaptı. Bir hayranının elbisesini istemesi üzerine Minik Serçe, “Gel de şu elbiseyi çıkaralım bunlar iyice kudurdu” diyerek yardımcısını çağırdı. (MİLLİYET)