Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu! Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde olay sahne…

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını sezona öyle bir giriş yaptı ki, konuşulmadan bir gün bile geçmiyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını'nın başrolleri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir izleyiciler tarafından birbiriyle yakıştırılırken sosyal medyaya sızan bir görüntü ortalığı karıştırdı.

Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu! Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde olay sahne… - Sayfa 1

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat ve İrem Altuğ'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları reyting rekorları kırıyor. Büyük ilgi gören dizinin 13. bölümünde Seyran ile Ferit'in öpüşme sahnesi ifşa oldu.

137
Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu! Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde olay sahne… - Sayfa 2

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

237
Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu! Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde olay sahne… - Sayfa 3

Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarlama olan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler var.

337
Seyran ile Ferit’in öpüşme anları ifşa oldu! Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde olay sahne… - Sayfa 4

Dizinin güçlü kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alıyor.

437