Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki hali şaşırttı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde 'Ben kimsenin yuvasını yıkmadım' şeklinde açıklama yapmıştı. Subaşı'nın bu sözleri üzerine geçmiş yıllarda Snapchat üzerinden attığı Snap'ler ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki hali şaşırttı! - Sayfa 1

Geçen hafta Suudi Arabistan’daki bir etkinliğe para karşılığı gidip reklam yapan ve tepki çeken Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın sunduğu ‘Magazin Noteri' programına katıldı. Programda, Arabistan’a övgüler yağdıran, çok iyi ağırlandıklarını söyleyen Subaşı, hakkında merak edilenlere samimi cevaplar verdi.

110
Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki hali şaşırttı! - Sayfa 2

Şeyma Subaşı’na yöneltilen sorulardan biri de, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın yuvasını yıkıp yıkmadığı olmuştu. Ali Eyüboğlu’nun “Hakkında şöyle bir imaj var. ‘Şeyma çocuk yaptı, yuva yıktı, evlendi, Acun’dan serveti kaptı.’ Peki Şeyma – Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?” sorusuna ilginç bir cevap vermişti.


210
Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki hali şaşırttı! - Sayfa 3

“Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar” diyen Şeyma şöyle devam etti: “Geçin bunları. Çok sağlam bir yuvaydı ya, kim kimin yuvasını yıkabiliyor! Hangi kadın ya da hangi erkek birilerinin yuvasını yıkabilir.” cevabını vermişti.


310
Şeyma Subaşı'nın yıllar önceki hali şaşırttı! - Sayfa 4

Bunun üzerine Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'nın boşanma sonrası Snapchat üzerinden attığı fotoğraflar yeniden gündem oldu. Attığı fotoğraflarda mutluluğunu gizlemeyen Şeyma Subaşı fotoğrafa 'boşanmışlar' notunu düşmüştü.


410