Magazin
17 Tem 2021 08:46 Son Güncelleme: 17 Tem 2021 09:20

Şeyma Subaşı’nın sevgilisinden ayrılık açıklaması! ‘Paylaştığı hayat o ve Melisa için…’

Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de magazin dünyasında yer alan Mısırlı Mohammed Alsaloussi, ilişkisi ve hakkında söylenen dolandırıcı iddiaları hakkında suskunluğunu bozdu.

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar'a konuşan son günlerin en çok merak edilen ismi Mohammed Alsaloussi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

15 gün önce telefon aldığını söyleyen Bahar, Alsaloussi’nin şu ifadeleri kullandığını aktardı: “Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, ‘Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı’ diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim.”

FARKLI BİR HAYAT TARZINDAN HOŞLANIYOR

“Medya, Şeyma'nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma'yla ilişkiyi bitiren bendim” diyen Meedo, aralarındaki ilişkiyi de anlattı.

Şeyma'ya kredi kartı verdiğini ve harcamalarının hepsinin arkadaşında saklandığını açıklayan Mısırlı Meedo, Şeyma Subaşı'nı sevdiğini, aksi halde bu kadar fedakarlıkta bulunmayacağını açıkladı.

Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada her detayı yayınlamasını, insanlara gösterip, hayatını ortada yaşamasından rahatsız olduğunu açıklayan Meedo, "Ben bundan hiç hoşlanmadım. Paylaştığı hayat Şeyma ve Melisa için çok güzel bir hayattı" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı'nın bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadığını belirten Mısırlı Alsaloussi, bu nedenle medyada hakkında dolandırıcı olduğuna dair yazılar çıktığını ve bunun kendisini üzdüğünü de ekledi.

YENİDEN BARIŞTILAR...

İkili, geçtiğimiz günlerde ayrılığa daha fazla dayanamayarak barıştı. Hatta Şeyma Subaşı, Instagram'da arşivlediği fotoğrafları da yeniden paylaştı.

Yazının tamamı için tıklayın!