Magazin
10 Nis 2019 09:54 Son Güncelleme: 10 Nis 2019 09:59

Şeyma Subaşı'nın kızı Zeynep Yılmaz'a mı anne diyor?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'nın kendisine anne diye seslendiği haberlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Yılmaz'ın açıklamasının hemen ardından Subaşı'dan da bir açıklama geldi.

Eski eşi Acun Ilıcalı ile aynı zamanlarda Miami’de olan Zeynep Yılmaz hakkında ilginç bir iddia ortaya atılmış, Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa’nın kendisine anne dediği şeklinde haberler yapılmıştı.

Acun Ilıcalı’nın velayetini aldıktan sonra Melisa ile daha çok yakınlaştığı yazılıp çizilen ve hatta kızlarıyla çok iyi anlaşan Melisa’ya bir anne şefkatiyle yaklaştığı söylenilen Zeynep Yılmaz bu tarz haberlerin önüne geçmek adına bir açıklama yaptı.

"KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİLDİR"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

“Melisa’nın bana anne diye hitap ettiği kesinlikle doğru değildir. Melisa’nın kardeşleri ile vakit geçirmesi son derece doğaldır. Herkesten konunun çocuklarla ilgili olduğunu göz önünde bulundurularak gereken hassasiyeti göstermesini rica ederim”

 

ŞEYMA SUBAŞI’DAN AÇIKLAMA

Şeyma Subaşı da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Melisa’nın kardeşleriyle birlikte olmasından rahatsızlık duymadığını söylerken şu açıklamada bulundu:

"Melisa'nın kardeşleriyle vakit geçirmesini her zaman destekliyorum. Kardeşlerin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu en iyi ben biliyorum. Melisa'nın kardeşlerinin annesiyle dolayısı ile beraber olması benim için sorun teşkil etmiyor. Kızımız için gösterdiğimiz bu kadar iyi niyetli bir yaklaşımı yalan ve kötü bir habere dönüştürmeyelim lütfen."