Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı Türk kızı kim?

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia tarafından aldatıldığı iddia edildi. Subaşı’nın sevgilisi tarafından Türk bir kızla aldatıldığı iddiaları, günün en dikkat çeken magazin haberlerinden oldu.

Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı Türk kızı kim? - Sayfa 1

Geçtiğimiz haftalarda kişisel YouTube kanalından sevgilisi Guido Senia ile samimi hallerini paylaşarak herkesi şaşırtan Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı iddia edildi.

113
Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı Türk kızı kim? - Sayfa 2

YouTube kanalından paylaştığı videosunda Subaşı, sevgilisinin yanına giderek “Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?” diye sormuştu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise “Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız” diyerek öpücüklere boğmuştu.

213
Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı Türk kızı kim? - Sayfa 3

O anların ardından bomba bir iddia sosyal medyaya düştü. Magagenius sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'nı bir Türk kızıyla aldattı.

313
Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı Türk kızı kim? - Sayfa 4

Sevgilisi DJ Guido Senia ile yazın son günlerinde kısa bir ayrılık yaşayan Şeyma Subaşı, bir süre sonra yeniden barışmıştı. Ünlü ismin Türk bir kadınla Dubai’de aldatıldığı yönündeki söylentiler, gündeme bomba gibi düştü.

413