Magazin
22 Mar 2023 19:14 Son Güncelleme: 22 Mar 2023 19:18

Şeyma Subaşı ve Meedo'nun düğün tarihi ve yeri belli oldu! Üç gün üç gece sürecek

Evlilik kararı alan Şeyma Subaşı ile ikinci kez barıştığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin düğün tarihi belli oldu.

İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sonrasında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Şeyma Subaşı, Haziran 2021'de Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den (Meedo) romantik bir evlilik teklifi almıştı. Ama araları bozulan çift kısa bir süre sonra tekrardan barıştı.

Evlilik kararı alan Şeyma Subaşı ile ikinci kez barıştığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin düğün tarihi belli oldu.

Daha öncede Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo'nun düğün yeri belli olmuştu.

Bülent Cankurt, Günaydın'daki köşesinde düğüne dair detayları paylaştı. Şeyma ile Meedo, Avrupa sosyetesinin Afrika'daki en gözde tatil yerlerinden Fas'ın Marakeş şehrinde dünyaevine girecek. Ünlü çift, 5-6-7 Mayıs'ta, üç gün üç gece sürecek düğün yapacaklar.

Cankurt'un 'Düğün üç gün üç gece sürecek' başlıklı yazısı şöyle:

"Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'dan (Meedo), Haziran 2021'de evlilik teklifi alan ama evlenemeyen Şeyma Subaşı'nın, kısmetse bu mayısta muradına ereceğini yazmıştım. Şeyma, düğünü için önceki gün 'Save the date' davetiyesini yolladı.

Daha önce yazdığım gibi, Şeyma ile Meedo, Avrupa sosyetesinin Afrika'daki en gözde tatil yerlerinden Fas'ın Marakeş şehrinde vuslata erecek. Ünlü çift, tarih konusunda da beni yanıltmadı; 5-6-7 Mayıs'ta, üç gün üç gece sürecek düğün yapacaklar.

Bu arada Şeyma, önceki gün, Instagram hesabında, sadece aylık 66.99 TL ödeyerek abone olanların görebildiği bir paylaşım yaptı. Aboneleriyle, Meedo'nun Haziran 2021'de yaptığı romantik evlilik teklifinin videosunu paylaştı. Sanırım Mısırlı eniştenin ikinci evlilik teklifi, ilkinden sönük geçmiş ki, onu paylaşmamış. Ne diyeyim, Allah tamamına erdirir inşallah."