Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kavga mı etti? Paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı...

Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı sosyal medyada yine dikkat çekti. Eski eşi Acun Ilıcalı kızı Melisa ile poz verdi. Bu poz sonrası Subaşı'nın kızından ayrı olduğu ortaya çıktı. Bir takipçi ise Melisa ile annesinin ayrı olmasına dair bir mesajı Şeyma Subaşı'na attı. Subaşı'nın yanıtı ise kafaları karıştırdı.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kavga mı etti? Paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı... - Sayfa 1

Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı'nın paylaşımları kafaları karıştırdı. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'yla pozunu paylaşmasından sonra Subaşı kızını özlediğine dair paylaşımlar yaptı.

115
Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kavga mı etti? Paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı... - Sayfa 2

Şeyma Subaşı bununla da kalmadı ve ağlamaklı halini paylaşarak "Sanırım bunu paylaşmamalıydım ama zaten paylaştım" dedi.

215
Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kavga mı etti? Paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı... - Sayfa 3

ACUN ILICALI'YA GÖNDERME Mİ?
Şeyma Subaşı daha sonraki paylaşımında ise "Akıllı bir insan zirvedeyken daha mütevazi olmak gerektiğini ancak dokunulmaz olduğunu düşündüğünde tepeden düştüğünde anlar" yazdı.

315
Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı kavga mı etti? Paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı... - Sayfa 4

Bu sözler Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak algılanırken ikilinin arasının bozulduğuna dair söylentiler sosyal medyada konuşulmaya başladı. Şeyma Subaşı bununla da kalmadı ve kendisine gelen bir mesajı da yayınladı.

415