Şeyma Subaşı striptizci gibi giyindi! İç çamaşırlı tarzıyla olay oldu

Şeyma Subaşı Instagram hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İş insanı Acun Ilıcalı ile 1 yıl evlilik yaşayan Subaşı, mayıs ayında evlendiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. New York'ta 'Düğün fetişi neon' temalı bir partiye katılan Subaşı'nın kostümü gündem oldu.

Şeyma Subaşı striptizci gibi giyindi! İç çamaşırlı tarzıyla olay oldu - Sayfa 1

2017-2018 yılları arasında Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde evlendiği Mohammed Alsaloussi'den şiddet gördüğü iddialarıyla evlendikten kısa süre sonra boşanmıştı.

151
Şeyma Subaşı striptizci gibi giyindi! İç çamaşırlı tarzıyla olay oldu - Sayfa 2

Sosyal medyayı aktif kullanan Subaşı, arkadaş grubuyla beraber kostüm partisine katıldı. Subaşı'nın tercih ettiği kostüm ve striptizci ayakkabıları dikkat çekti.

251
Şeyma Subaşı striptizci gibi giyindi! İç çamaşırlı tarzıyla olay oldu - Sayfa 3

Ayakkabılarını paylaşan Şeyma Subaşı paylaşımına, "Benimle saatlerce dans etmek için yapılmış biricik striptizci ayakkabılarım" notunu düştü.

351
Şeyma Subaşı striptizci gibi giyindi! İç çamaşırlı tarzıyla olay oldu - Sayfa 4

Şeyma Subaşı partiye katıldığı arkadaşıyla beraber poz verdi. Daha önce 2 kez evlilik yapan ünlü isim bu paylaşımına da "Partinin teması 'Düğün fetişi neon' idi.

451