Şeyma Subaşı paylaştı, ortalık yıkıldı! Bebek göründü!

Evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'dan (36) hamile olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'nın (30) sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımları, dedikoduları alevlendirdi. Subaşı'nın pozlarını gören çok sayıda sosyal medya kullanıcısı aynı yorumu yaptı.

Şeyma Subaşı paylaştı, ortalık yıkıldı! Bebek göründü! - Sayfa 1

St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girdiği Acun Ilıcalı ile Kasım 2018'de tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisiyle evlilik hazırlığı yapıyor.

118
Şeyma Subaşı paylaştı, ortalık yıkıldı! Bebek göründü! - Sayfa 2

Hamile olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı, elinde bir not defteri ile video çekip yaptığı paylaşıma "Düğün listesi yapıyorum. Çok heyecanlıyım" notunu düşerek düğün haberini doğruladı.

218
Şeyma Subaşı paylaştı, ortalık yıkıldı! Bebek göründü! - Sayfa 3

Fenomen, sevgilisini her fırsatta övgüye boğuyor. Alsaloussi da onun için uçak kapatıyor, Miami'nin en güzel yerinden ev alıyor, Ibiza'da mükemmel bir tatil ayarlıyor.

318
Şeyma Subaşı paylaştı, ortalık yıkıldı! Bebek göründü! - Sayfa 4

Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, Mohammed Alsaloussi ile düğünlerine katılacak misafirler için davetiye listesi yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı.

418