Şeyma Subaşı Miami’ye dönünce bikinisini giyip poz verdi! ‘Biraz kilo al’ yorumu yağdı…

Şeyma Subaşı Miami'ye döndü soluğu hemen plajda aldı. Bikinisiyle poz veren Şeyma Subaşı'na takipçileri "Hayat sana güzel, dert tasa yok" yorumlarında bulunurken bazı takipçiler ise "Çok zayıflamışsın" dedi. Subaşı'nın son günlerde Miami'de kafe açmak istediği ancak ekonomik daralma sebebiyle bu fikrinden vazgeçtiği iddia edilmişti.

Şeyma Subaşı  Miami’ye dönünce bikinisini giyip poz verdi! ‘Biraz kilo al’ yorumu yağdı… - Sayfa 1

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Miami'ye dönünce çok mutlu oldu.

131
Şeyma Subaşı  Miami’ye dönünce bikinisini giyip poz verdi! ‘Biraz kilo al’ yorumu yağdı… - Sayfa 2

İstanbul tatilinin ardından tekrar Miami'ye dönen ve aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan Subaşı, gönderisine "Eve döndüğüm için çok mutluyum..." notunu yazdı.

231
Şeyma Subaşı  Miami’ye dönünce bikinisini giyip poz verdi! ‘Biraz kilo al’ yorumu yağdı… - Sayfa 3

Yeşil bikinisiyle objektif karşısına geçen 31 yaşındaki bir çocuk annesi fenomen isim, yeni karelerini peş peşe yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu.

331
Şeyma Subaşı  Miami’ye dönünce bikinisini giyip poz verdi! ‘Biraz kilo al’ yorumu yağdı… - Sayfa 4

Fit fiziğilye dikkat çeken Subaşı'nın paylaşımına, kısa sürede 54 binden fazla beğeni gelirken; takipçileri tarafından "Şeyma'cım hayat sana güzel", "Kasların çok iyi", ve "Spor yaptığın o kadar çok belli oluyor ki" gibi yorumlar yapıldı.

431