‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim?

Şeyma Subaşı, dün acı haberi paylaştı ve bebeği düşürdüğünü duyurdu. Instagram'dan magazin paylaşımları yapan sayfalarda ise günün en çok konuşulan yorumları, Şeyma Subaşı'nın 2021'de hamile kalacağını ancak bebeğin doğmayacağı kehanetini ortaya atan falcı oldu.

‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 1

İki gün önce Mısırlı sevgilisinden hamile olduğunu duyuran Şeyma Subaşı, dün, yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini açıkladı.

129
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 2

Subaşı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim" dedi.

229
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 3

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Subaşı'nın kısa bir süre sonra paylaşımını sosyal medya hesabından silmesi dikkat çekmişti.

329
‘Şeyma Subaşı hamile kalacak ama bebek düşecek’ diyen falcı kim? - Sayfa 4

“GEREK OLMADIĞINA KARAR VERDİK"

Şeyma Subaşı, hamilelik iddiaları sonrasında, "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım" demişti. Bu açıklamaları tutarsız bulan sosyal medya takipçileri Şeyma Subaşı'yı adeta yerden yere vurarak, açıklamasını samimiyetsiz bulduklarını ifade ettiler.

429