Magazin
26 Mayıs 2023 18:33 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2023 19:07

Şeyma Subaşı balayında büyük depreme yakalandı! "Bu nasıl bir ülke ya?"

Geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu eşi Mohammed Alsaloussi ile balayı için Japonya'ya giden Şeyma Subaşı, orada 6,1 büyüklüğünde bir depreme yakalandı. Sosyal medya hesabından deprem anını kaydederek takipçileriyle paylaşan Subaşı, "2 dakika öncesinden haber verdiler. Sallantıyı baya hissettik" dedi.

Geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu eşi Mohammed Alsaloussi ile balayı için Japonya'ya giden Şeyma Subaşı, orada 6,1 büyüklüğünde bir depreme yakalandı. Sosyal medya hesabından deprem anını kaydederek takipçileriyle paylaşan Subaşı, "2 dakika öncesinden haber verdiler. Sallantıyı baya hissettik" dedi.

Yaptığı her hareket olay olan ve bir türlü gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay 3 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Balayı için Japonya'ya giden çift 6,1 büyüklüğündeki depreme yakalandı.

"2 DAKİKA ÖNCE HABER VERDİLER"

Japonya'da meydana gelen depremle ilgili konuşan Şeyma Subaşı, "6,1 büyüklüğünde deprem oldu. 2 dakika öncesinden haber verdiler. Kaldığımız otel başka bir boyut zaten. Sallantıyı baya hissettik ve durdu. Burada olağan bir şey. Bu nasıl bir ülke ya? Neyse... Bir sürü şey söylenir de söylemeyeceğim" dedi. Subaşı'nın bu sözleri kendi ülkesine gönderme olarak algılandı.