Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açıyor

Yıllar önce Bebek’te açtığı kafesi batan Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açmaya karar verdi. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ABD’de yaşayan Subaşı, yeni dükkanında kendi adına çıkardığı spor ürünlerini de satacak.

Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açıyor - Sayfa 1

Bir dönem Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı, gündem olmuştu. Mekanı ilk açtığında 8 TL'ye su sattığı için eleştirilen Subaşı, sık sık seyahat edince mekandaki işler aksamaya başlamıştı.

19
Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açıyor - Sayfa 2

O dönem ödediği 80 bin liralık kiradan dert yanan Şeyma Subaşı, büyük heveslerle açtığı kafeyi 2020 yılında kapatmıştı. Ünlü güzel şimdilerde yeni heyecana atılmak için sabırsızlanıyor.

29
Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açıyor - Sayfa 3

Takvim'in haberine göre; Subaşı aynı markayı bu kez Miami'de açmaya karar verdi. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin de verdiği destekle mekan arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekanı bulup açmak istiyor.

39
Şeyma Subaşı, aynı markayı şimdi de Miami’de açıyor - Sayfa 4

Şeyma Subaşı yeme-içme haricinde mekanda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma'nın hiçbir isteğine "hayır" demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor .

49