Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesine gönderme yaptı: Bilmediğiniz çok şey var

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, YouTube hesabında eski eşi Acun Ilıcalı ile tanışması hakkında da "Bilmediğiniz çok şey var" diyerek ilginç sözler sarf etti.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesine gönderme yaptı: Bilmediğiniz çok şey var - Sayfa 1

Kısa bir zaman önce kendisine YouTube hesabı açtığını duyuran Şeyma Subaşı, günlük yaşantısını paylaşıyordu. Subaşı, en son videosunda spor öncesi içtiği kahveli karışımın tarifini verdi. Mutfakta tarif verdiği esnada Acun Ilıcalı tanışma hikayesini anlatırken ilginç bir çıkışta bulundu.


114
Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesine gönderme yaptı: Bilmediğiniz çok şey var - Sayfa 2

Şeyma Subaşı, 16 yaşında moda yarışmasına katıldığını belirterek, o dönemde yüzü ve fiziğinin henüz oturmadığını ve ailesini de yarışmaya katılabilmek için zor ikna ettiğini anlattı.


214
Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesine gönderme yaptı: Bilmediğiniz çok şey var - Sayfa 3

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun yarışma programına katıldıktan sonra hayatının değiştiğini belirten Şeyma Subaşı, Acun ile tanışmasıyla alakalı "Bilmediğiniz çok şey var nasıl başladığı ile ilgili ama o konuları konuşmayacağım" sözleriyle göndermede bulundu.


314
Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesine gönderme yaptı: Bilmediğiniz çok şey var - Sayfa 4

Ünlü DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı bu çıkışından sonra sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Birçok kullanıcı "Hayatında biri varken bu konuları konuşman ne kadar doğru" derken bazı kullanıcılar da Subaşı'nın dikkat çekmek için böyle çıkışlarda bulunduğunu iddia etti.


414