Medya
05 Tem 2018 11:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Seyirciler evlenecekler gözüyle bakıyordu! Survivor bitti, arkadaşlık da bitti!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Adem ve Sabriye arasındaki gerilimi kaleme aldı.

‘Survivor 2018’in şampiyonu Adem Kılıççı, katıldığı ‘Survivor Panaroma programında, birlikte yarıştıkları dönemde bir an olsun yalnız bırakmadığı Sabriye Şengül'e sitem etmişti.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Adem ve Sabriye arasındaki gerilimi kaleme aldı. 

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Adem ile Sabriye arasındaki sıkı fıkı arkadaşlığı köşesine taşıdı. 

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından o bölüm:

Adem Kılıççı, Sabriye Şengül için şunları söyledi: 

“Sabriye’yle hiç görüşmedik. Aramadı beni çıktıktan sonra. Sıkıntı yok. Tebrik de etmedi. Sorun değil, olabilir. Bir şeyleri ‘sen dedin diye’, ‘o dedi diye’ yapıyorsan, bu samimiyet değil bence. Mustafa Kemal çok güzel bir söz söyledi bence konseyde. ‘Herkesin gönlünde bir aslan yatar, benim gönlümde yatan da Adem’dir’ dedi. Sabriye’nin gönlünde yatan aslan belki ben değilimdir.” 

‘Survivor 2017’yi izleyenlerin samimiyetlerini aşk sandığı yarışmacılardan Adem Kılıççı, hafızam beni yanıltmıyorsa, bu yıl Dominik’teki bir söyleşisinde sanılanla gerçek arasında fark olduğunu açıkladı. 

'EVLENDİ EVLENECEK DERKEN'
Adem Kılıççı, ‘Survivor 2018’deki bir söyleşisinde, yarışma bittikten sonra haklarında yazılanları okuyunca, izleyicilerin aralarındaki samimiyeti yanlış anladığını, o nedenle bu kez Dominik’e, bütün kadın yarışmacılara eşit mesafede durma kararıyla geldiğini söyledi. Öyle sanıyorum ki, bu açıklamasını ‘Survivor’ı izleyenler gibi Sabriye de şaşkınlıkla dinledi ki, iş bu noktaya geldi. 

Seyircilerin evlendi, evlenecekler gözüyle baktıkları Adem’le Sabriye arasındaki samimi ilişki, yarışmayla bitmiş demek ki!