Seyhan Soylu, yeni bir bombanın fitilini ateşledi: 'Hep kullanıldınız'

Engin Polat ile Dilan Polat ile ilgili iddialarıyla gündeme gelen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Engin Polat ile el sıkıştığı anları paylaşarak Polat'ın kendisine Paris'ten ev ve araba aldığını açıklamıştı. Soylu yeni bir video daha paylaştı. Paris'teki evi ve arabasını göstererek 'alın teri' açıklamasını yapan Soylu, güzellik merkezleriyle ilgili sözleriyle de dikkat çekti.

Seyhan Soylu, yeni bir bombanın fitilini ateşledi: 'Hep kullanıldınız' - Sayfa 1

Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddiaları ile gündeme gelen Seyhan Soylu, Engin Polat ile el sıkıştığı ve yemek yediği anları sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

19
Seyhan Soylu, yeni bir bombanın fitilini ateşledi: 'Hep kullanıldınız' - Sayfa 2

Ardından bir video yayınlayıp ''Yurdum insanı, bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız'' diyerek Paris'e gittiğini ve Engin Polat'ın kendisine ev ve araba aldığını açıklayarak kafaları karıştırmıştı.

29
Seyhan Soylu, yeni bir bombanın fitilini ateşledi: 'Hep kullanıldınız' - Sayfa 3

Seyhan Soylu'dan yeni bir video geldi. Paris'te olduğunu söyleyen Soylu, Şanzelize Caddesi'nde bir evi olduğunu söyleyerk evini gösterdi. Butik ve ikinci el mağazası olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, siyah BMW markalı aracına binerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. Paris'teki hayatını ve mal varlığını ''Çok iş yaparak kazandım kazanç buydu'' diyerek açıklayan Soylu, haraç aldığını yalanladı.

39
Seyhan Soylu, yeni bir bombanın fitilini ateşledi: 'Hep kullanıldınız' - Sayfa 4

Soylu, ''Haraç aldı he? Sizin benim hayatıma yetişme şansınız var mı? Anca çalarsanız olur, ona da devlet izin vermez. Biz alnımızın teriyle ömür boyu yetecek kadar para kazanıyoruz.'' dedi.

49