Gündem
08 Kas 2023 21:28 Son Güncelleme: 08 Kas 2023 22:13

Seyhan Soylu bu kez Tamar Tanrıyar'ı patlattı! Evliyken aşiret reisinden hamile kaldı

Şatafatlı hayatıyla şov yapan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuklanmasına varan süreçte Polat çiftinin ‘kara para akladığını ve tetikçi tuttuğunu’ iddia ederek dikkatleri üzerine çeken Seyhan Soylu, bu kez Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan magazinci Can Tanrıyar’ın eşi Tamar Oner Tanrıyar ile ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Engin ve Dilan Polat ile ilgili iddialarıyla gündem yaratan hatta Polat ailesinin kara para akladığını söyleyerek cezaevine giden süreci başlatan Sisi lakaplı Seyhan Soylu dün gece de Tamar Tanrıyar dosyasını açtı.

Terörle mücadele eden devlet görevlilerini hedef gösterdiği ve mesnetsiz iddialarıyla devlet düşmanlığı yaptığı gerekçesiyle kırmızı bülten ile aranan Muhammet Yakut'un suç ortağı olduğu için cezaevine konulan Can Tanrıyar ve eşi Tamar Tanrıyar hakkındaki yeni iddialar sosyal medyanın yeni gündemi oldu.

Seyhan Soylu’nun canlı yayında dile getirdiği iddialar nerdeyse 10 milyon kişi tarafından izlendi.

Sisi lakabıyla bilinen Seyhan Soylu ,Tamar Oner’in geçmişi ve bugününden sözederken Can Tanrıyar’ın oğulları Anılcan ve Oğulcan’a da uyarılarda bulundu .

Instagram hesabından canlı yayın yapan Seyhan Soylu , Tamar Tanrıyar’ın kocası Can’ın cezaevine giriş sürecini başlatan kırmızı bültenle aranan Muhammet Yakut’u dolduruşa getirdiğini yani yaktığını ifade etti.

Tamar Oner’in Seren Serengil’in asistanı olduğu dönemdeki ilişkilerini anlatan Sisi ‘nin iddiaları duyanların ağzını açık bıraktı.

Ata Demirer ve Ozan Güven gibi ünlü kişilerle gecelik ilişkileri olan Tamar Oner'in Can Tanrıyar'a da ihanet ettiğini söyleyen Sisi "Tamar Can ile ilişkisi varken Diyarbakırlı bir aşiret reisinden çocuk aldırdı" iddiasını ortaya attı.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu , Tamar Tanrıyar'ın Ataşehir'deki bir klinikte kürtaj olduğunu ve çocuğun sahibi Diyarbakırlı aşiret reisinden şantajla 1 milyon dolar istediğini öne sürdü.

Kendilerine ait Uçankuş isimli internet sitesinde içi boş ve tehdit dolu paylaşımlarla yargıyı etkilemeye çalışan işlerine gelen haberleri yapmadıkları için gazetecilere çamur atan Tanrıyar ailesini uyaran Sisi, eğer böyle devam ederlerse TamarOner'in uygunsuz görüntülerini de yayınlayabileceğini söyledi.

Sisi (Seyhan Soylu)’nun iddiaları ile birlikte Tamar Tanrıyar’ın Can Tanrıyar ile birlikteyken hamile kalıp çocuk aldırdığı öne sürülen Diyarbakırlı aşiret reisi de merak konusu oldu.

Tamar Oner'in milyonların ağzı açık izlediği Sisi’nin iddiaları sonrası cezaevindeki kocası Can Tanrıyar ve oğullarına nasıl bir açıklama yapacağı da izleyenlerin yaptığı yorumlarda sıkça dile getirilen bir soru oldu.