Magazin
20 Tem 2020 14:11 Son Güncelleme: 20 Tem 2020 15:14

Seyfi Dursunoğlu'na son veda! Vasiyeti yerine getirilemedi...

Huysuz Virjin karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran ve 87 yaşında hayata gözlerini yuman Seyfi Dursunoğlu, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanıyor.

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde tedavi gördüğü özel bir hastanede 2 gün önce hayatını kaybetmişti.

Dursunoğlu’nun ölüm nedeniyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada, “KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu’nu maalesef bugün saat 16.45’te kaybettik” ifadelerine yer verilmişti.

Usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanıyor. Deniz Seki, Armağan Çağlayan gibi isimler de Dursunoğlu’nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Seyfi Dursunoğlu, bundan sekiz yıl önce katıldığı bir televizyon programında mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bırakacağını açıklamıştı. Cenazede tabutun üzerindeki "Türkan Saylan'ın çocukları sizi unutmayacak" notu dikkatlerden kaçmadı.

Dursunoğlu daha önce katıldığı bir programda "Vücudumun toprak altına konulmasını istemiyorum. Ben vücudumu kadavra olarak kullanılmak üzere bağışladım. Öldükten sonra tıp okuyan arkadaşlara faydalı olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Dursunoğlu'nun bu isteği, vasiyetinde yazılı olmadığı için yerine getirilemedi.