Televizyon
11 Şub 2014 15:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Şevkat Tepe şaşırttı! Peygamber gökten indi kamyon kasasına bindi!

Samanyolu TV'nin olay dizisi Şefkat Tepe'deki Hz. Muhammed'li sahneler sosyal medyada büyük tepki topladı...

STV'nin gündemden düşmeyen dizisi Şefkat Tepe bu kez kendi sınırlarını bile zorladı ve Hz. Muhammed'li sahnesiyle ped dedirtti. Dizinin iki hafta önce yayınlanan bölümündeki Peygamberli sahne sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

STV BU KEZ KAMYON KASASINDAKİ PEYGAMBERİN PEŞİNDE!

Sosyal medyada büyük tepki toplayan sahnede dizinin kahramanları olan "Sungurlar timi" hazırolda bekliyor ve gökten inen Peygamber tarafından teftiş ediliyor. Sahnede tek sıra halinde dizilerek salâvatlar çeken askerler Hz.Muhammed'i yanlarına çağırıyor. Kısa bir süre sonra bizzat Peygamber bir ışık halesi olarak yanlarına geliyor ve askerleri teftiş ediyor. Sahnenin devamı ise akıllara durgunluk veren bir prodüksiyona konu oluyor. Hz. Muhammed’in üzerinde bulunduğu kamyonet hareket ederek askerleden uzakşamaya başlıyor ve dizi karakterleri ise kamyonetin arkasından "bizi bırakma" diyerek koşuyorlar.

PEYGAMBERDEN TWEET TALİMATI ŞAŞKINLIK YARATMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde de Fethullah Gülen’in yayınlanan ses kayıtlarında Hz. Muhammed’in cemaat mensuplarının rüyasına girdiğine dair ifadeler yer almıştı. Kayıtlarda Peygamberin "tweetleri ikiye katlayın" emri verdiği iddia edilirken ilgili konuşmalar sosyal medyada günlerce tiye alınmıştı.



İşte twitter'daki yorumlardan bazıları: