Sevilen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri' açıkladı...

Kanal D'de 17 sezondur yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine sürpriz bir şekilde ara verilmişti. Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklanmıştı. Arka Sokaklar'ın yeni yılda kanal değiştireceği haberleri de ortaya atıldı. Dizide Engin komiser rolünü canlandıran, Türker İnanoğlu'nun da oğlu olan İlker İnanoğlu'ndan ise konuyla ilgili açıklama geldi.

Sevilen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri' açıkladı... - Sayfa 1

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün zorunlu ara verildiği açıklanmıştı.

112
Sevilen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri' açıkladı... - Sayfa 2

Yapım şirketi Erler Film, çalışanlara bir mesaj yollayarak alınan kararı duyurmuştu. 

212
Sevilen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri' açıkladı... - Sayfa 3

Türker İnanoğlu'nun damadı olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de diziyle ilgili kararı sosyal medyadan açıklamış ve "Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir" demişti.

312
Sevilen dizi Arka Sokaklar kanal değiştirecek mi? Dizinin 'Engin Komiseri' açıkladı... - Sayfa 4

ARKA SOKAKLAR KANAL MI DEĞİŞTİRİYOR?

Ancak bu arada Arka Sokaklar'la ilgili başka bir iddia da ortaya atıldı. Dizinin biteceği ya da başka kanala transfer dedikoduları konuşulmaya başlandı. 

412