Polemik & Kulis
09 Haz 2015 00:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Sevilay Yükselir'den zorunlu açıklama! Sabah Gazetesi'nden kovuldu mu? (Medyaradar/Özel)

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in köşe yazılarına son verilerek gönderildiğini Medyaradar duyurmuştu. Yükselir'den az önce "zorunlu açıklama" geldi.

Seçim öncesindeki 'HDP Meclise girmeli' açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AK Parti’ye muhalefetini sürdüren ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a "karga" diyen Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in gönderildiğini duyurmuştuk.

A Haber'de Yüzde Yüz Siyaset programını yapan ve Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Sevilay Yükselir az önce hem Facebook hesabından hem de twitter hesabından ayrılığına dair bir "zorunlu açıklama" yaptı.

İşte ilk kez Medyaradar'ın duyurduğu "kovulma" haberini doğrulayan Yükselir'in yazdıkları:

Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi.Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetimi Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi.Herşeyin hayırlısı olsun.Gazeteciliğe devam.Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum...İnşallah Barış kazanacak...Türkiye kazanacak...Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak,meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum 




MEDYARADAR/ÖZEL