Polemik & Kulis
09 Haz 2015 21:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Sevilay Yükselir'den sonra sırada Rasim Ozan Kütahyalı mı var?

Hükümete yakın gazetelerde sular durulmuyor. İstifa edecek isimler arasında Rasim Ozan Kütahyalı'nın da olduğu iddia edildi.

Eski Hürriyet Ekonomi servisinden Gazeteci, Demet Cengiz Twitter hesabından "Sabah'ta 3 aydır diğer agresif Rasim Ozan Kütahyalı'ya da istifa çağrısı yapıldı. O da etmedi. Sıradaki ismin o olduğu söyleniyor." yazdı.

Cengiz, Sabah Gazetesi köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulan gazeteciler arasında olduğunu iddia etti. 

Kütahyalı 8 Haziran seçim sonrası yazısında, "Herkes şu sözü aklına yazsın. Gemiyi ilk fareler terk eder. Asla Gemi'yi terk etmeyeceğiz ve köpek balıklarıyla olduğu kadar farelerle de savaşacağız" demişti.

Gazeteci Cengiz aynı zamanda işine son verilen gazeteci Sevilay Yükselir ile ilgili de "Sabah'a yakın kaynaktan aldığım bilgiye göre, kahramanlığa soyunan Sevilay Yükselir'e 3 ay istifası çağrısı yapılmış. Etmeyince çıkarılmış" iddiasında bulundu. 



SEÇMEN AK PARTİ'YE MUHALEFETTE KAL DEDİ KAVGASI

Son olarak Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programının sunucusu Latif Şimşek arasında seçim gecesi çarpıcı bir tartışma yaşanmıştı.
Seçim sonuçlarının değerlendirildiği programa Rasim Ozan Kütahyalı telefonla bağlandı.  Seçim sonuçlarının AK Parti'ye iktidar değil muhalefet görevi verdiğini söyleyen Rasim Ozan ile Latif Şimşek dakikalarca sert bir şekilde tartıştı.
Latif Şimşek, "yüzde 41 oy almış AK Parti, ne demek muhalefet, boru değil bu oy" derken araya girmeye çalışan Kütahyalı'ya  da "ben burada moderatör değil konuğum, seni konuşturmam, burası Dinamit programı değil" diye çıkıştı.
Kütahyalı bunun üzerine, sinirlenerek telefonu kapattı.