Gündem
06 Haz 2015 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Sevilay Yükselir'den şok tweetler! "Erdoğan'a tapmıştım!"

HDP'nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği patlamadan sonra Sabah yazarı Sevilay Yükselir, eleştiri oklarını bu sefer de Erdoğan'a yöneltti.

AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir zamanlar şiddetli savunucularından olan ancak son zamanlarda ilginç bir şekilde AK Parti'yi eleştiren yazarlardan biri olan Sabah yazarı Sevilay Yükselir, HDP'nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği patlamadan sonra Erdoğan'a yüklendi.

Sevilay Yükselir, HDP'nin Diyarbakır'daki mitinginde meydana gelen patlama sonrası sosyal medya hesabından ilginç açıklamalara imza attı.

ERDOĞAN'A TAPIYORDUM

"Bu iktidara Erdoğan'a Kürt Sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım" ifadesiyle dikkat çeken Sevilay Yükselir, "Çünkü benim diyen solcuların yapamadığını yapmışlardı.Ama??" diyerek Erdoğan'ın Çözüm Süreci başında terör örgütüne yaptığı "dağdan in Meclis'e gel" davetinden sonra gelinen süreci eleştirdi.

Yükselir, "İn dağdan silahı bırak,düz ovada siyaset yap"diyorsun.Sonra da 'meclise girersen ben biterim' deyip adama dağı zorluyorsun.Ne bu şimdi?" diye sordu.

3-5 OY İÇİN DEĞER MİYDİ?

Sevilay Yükselir, Kürt meselesinde "devrim" niteliğinde atılan adımların heba edildiğini savunarak "Ak Parti bu seçimde çok ama çok yanlış bi politika izledi.Dimyat'a prince giderken evdeki bulgurdan oldu!MHP'ye giden oyları çevirirken kendisine gönül bağı olan Kürtlerin çoğunu küstürdü.3-5 milliyetçi oy için değer miydi?" yazdı.

İŞTE SEVİLAY YÜKSELİR'İN O TWEETLERİ