Medya
23 Tem 2018 12:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:46

Sevilay Yılman'dan CHP'li vekile ince gönderme: Gamze İlgezdi’den 2 şey için özür diliyorum!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP Milletvekili Gamze İlgezdi tarafından gönderilen ihtarnameyi görünce afalladığını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman arasında ipler iyice gerildi. Yılman, Habertürk TV'deki konuşmasında 24 Haziran seçimleri öncesi Muharrem İnce için CHP'li vekillerin ve örgütün tam olarak çalışmadığını söylemiş ve örnek olarak da İstanbul Havalimanı'nda
karşılaştığı İlgezdi ailesinin seçim kampanyasının en hararetli döneminde tatile çıktığını aktarmıştı.

İlgezdi tarafından çeşitli kelime oyunları ile kendisine ihtarname gönderildiğini ve yazının siteden
kaldırılmasının istendiğini söyleyen Sevilay Yılman iki yerde yanlış yaptığını söyledi ve bunun için
bugünkü köşesinden özür diledi.

Yılman, " Gamze İlgezdi 13 Haziran 2018 günü Sabiha Gökçen’den eşi ve çocuğu ile Bodrum’a gitmemiş gerçekten. Bu maddi hata dolayısıyla çok özür diliyorum. Başka bir yere gitmişler ve hatırlamıyorum 5 gün boyunca demişim TV'de konuşurken. O da yanlış olmuş. 5 değil, 3 günmüş. 13 Haziran’da gidilmiş çünkü 16 Haziran günü Muharrem İnce’nin İstanbul İlçeleri’nde düzenlediği mitinglere katılmış. Bundan dolayı da çok mahcubum. Çok çok özür Gamze Hanım… " dedi.

İşte Yılman'ın bugünkü yazısından "Gamze İlgezdi’den 2 şey için özür diliyorum!" başlıklı o bölüm: 

CHP Milletvekili Gamze İlgezdi ile 24 Haziran seçimleri öncesinde Sabiha Gökçen Havalimanı VIP’te karşılaşmamızdan hareketle katıldığım TV programında söylediklerim sonunda mahkemeye taşındı.

Eşi Battal İlgezdi ve küçük çocukları ile arife gününden bir gün önce tatil için uçağa binmek üzere havalimanında karşılaştığımız Gamze Hanım gönderdiği ihtarnamede kelime oyunları yaparak beni yalancılıkla suçlayıp, bir de yazının haberturk.com dan kaldırılmasını istiyor.

Upuzun bir açıklama olduğu için tamamını yayınlamam mümkün değil. Ama özetle şöyle demiş ilgezdi; “Ben Sevilay Yılman’ın katıldığı TV programında söylediği gibi bayram tatili amaçlı Bodrum İlçesi’ne gitmemiş, gitmeyi dahi düşünmemiş bir CHP’li vekilim. Yılman’ın söylediği o tarih aralığında (13 Haziran) Bodrum’da değildim. Olmadığımın da ispati 16 Haziran’da Muharrem İnce’nin İstanbul İlçeleri’nde yaptığı mitinglerdeki görsellerimle ispatlıdır!”

Haberturk.com’un çiçeği burnunda yeni Genel Yayın yönetmeni sevgili Yavuz Barlas hukuk servisi tarafından kendisine gönderilen ihtarnameyi tarafıma yollayınca yalan yok önce bir afalladım.

“Allah Allah” dedim kendi kendime… “Yoksa ben o gün yani 13 Haziran 2018 günü Sabiha Gökçen’de gördüklerim başka bir İlgezdi’ler miydi, Muharrem İnce ile selamlaşmaları sırasında; ‘Bir iki günlüğüne şehir dışına kaçıyoruz’ diyen onlar değil miydi? Yoksa ben halüsinasyon mu gördüm falan diye bayağı bir hayıflandım.

Görmedim tabii… Onlardı, yani İlgezdi’lerdi ve bayram tatili için de uçağa binmek üzere Sabiha Gökçen’e gelmişlerdi. Ancak ben TV'de bu anekdotu aktarırken hasbelkader Bodrum demişim. Meğer Gamze Hanım, eşi Battal Bey ve çocukları Bodrum’a değil, başka bir yere kaçmışlar bayram için.

Galiba Altınoluk'muş. Onu da sonradan beni; “Gamze benim kuzenimdir. Lütfen olumsuz bir şey yazma, konuşma onun hakkında” diyen vatandaş sayesinde öğrendim. “Seni mahkemeye verecek çünkü Bodrum’a gitmedi, Altınoluk’a gitti” dediğinde…

Yani düzeltiyorum… Gamze İlgezdi 13 Haziran 2018 günü Sabiha Gökçen’den eşi ve çocuğu ile Bodrum’a gitmemiş gerçekten. Bu maddi hata dolayısıyla çok özür diliyorum. Başka bir yere gitmişler ve hatırlamıyorum 5 gün boyunca demişim TV'de konuşurken. O da yanlış olmuş. 5 değil, 3 günmüş. 13 Haziran’da gidilmiş çünkü 16 Haziran günü Muharrem İnce’nin İstanbul İlçeleri’nde düzenlediği mitinglere katılmış. Bundan dolayı da çok mahcubum. Çok çok özür Gamze Hanım…