Medya
17 Oca 2018 12:48 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

Sevilay Yılman'dan bomba Ertuğrul Özkök iddiası! "Hürriyet yönetimi artık..."

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Hürriyet ve Ertuğrul Özkök ile ilgili çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi.

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Hürriyet yönetiminin yazarları Ertuğrul Özkök'e "siyaset" yazdırmama yönünde karar aldığını söyledi.

"Bizim kuşlar geçen gene bir haber fısıldadı, ama öyle böyle bir haber değil. Duyduğuma göre Hürriyet yönetimi, artık Ertuğrul Özkök’e siyaset yazdırmama kararı almış" diyen Yılman, " Hayır, yarın öbür gün kendisi bunu, bacağı alçıdayken hayatın sırrını bulmuş ama sırrı çözülmüş bu yeni hayatın içinde siyasete yer yokmuş gibi yansıtabilir, hazır olun diye ben şimdiden çıtlatayım dedim" diye yazdı.

Yılman'ın Habertürk'teki yazısından ilgili bölüm şöyle:

Kuşlar kulağıma acayip haberler fısıldayıp duruyor son günlerde değerli okurlarım. Bizim kuşlar geçen gene bir haber fısıldadı, ama öyle böyle bir haber değil. Duyduğuma göre Hürriyet yönetimi, artık Ertuğrul Özkök’e siyaset yazdırmama kararı almış. Hayır, yarın öbür gün kendisi bunu, bacağı alçıdayken hayatın sırrını bulmuş ama sırrı çözülmüş bu yeni hayatın içinde siyasete yer yokmuş gibi yansıtabilir, hazır olun diye ben şimdiden çıtlatayım dedim. Zaten dünkü yazısında bunun yolunu yapmaya başlamıştı...