Gündem
08 Ağu 2022 23:35 Son Güncelleme: 08 Ağu 2022 23:42

Twitter'da birbirlerine girdiler! Sevilay Yılman'ı şok eden sözler: Yargılanacaksın!

Gazeteci Güler Kömürcü ve Habertürk yazarı Sevilay Yılman twitter'da birbirine girdi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, günler önce “Başıboş köpekler uyutulmalı” demiş ve bu sözleri nedeniyle sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Yılman bugün Habertürk’te kaleme aldığı yazısında kendisine yönelik gelen eleştirilere cevap vererek ‘köpekleri toplayın’ çağrısını yineledi.

Yılman’ın bu yazısına şarkıcı Cenk Eren’den tepki geldi. Eren, yazısının sonunda kendisinden bahseden Yılman'a, "Benim işim çok zor ben yaşatmaktan yana olanlardanım. Sizlerse öldürmekten yana onun için bu zihniyetle uğraşmak çok zor ama demedi demeyin bu zihniyetle mücadeleden asla geri adım atmam. İşiniz zor" dedi.

Cenk Eren’in tweetinin altına gazeteci Güler Kömürcü, Sevilay Yılman hakkında “Toplu katliamı savunduğu için muhakkak yargılanacak” diye yazdı.

Yılman ise, Kömürcü’nün kendisi hakkında attığı tweeti alıntılayarak “Sorunu siyasete bağlayıp,hayvanlara toplu katliam çağrısı yaptığımı iddia edip yargılanacağımı söyleyen bir gazeteci ablamız! Dua edin Allah akıl, fikir versin çünkü eline imkan geçtiğinde gerçekten de hepimizi attırır hapise! #mizantropi üzerine şahsi kin fena sarsmış maalesef” sözleriyle Kömürcü’ye cevap verdi.

 

Sevilay Yılman’a “Elbette yargılanacaksın Sevilay” diyen Güler Kömürcü, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Sadece köpek katliamı yapılmasını istediğin için değil, Sezgin Baran Korkmaz'dan rüşvet aldığın iddiaları, Fetö borsası iddiaları vb iddialar için yargılanacaksın bir gün suçsuzsan da aklanırsın. Ve kin min ucuz taktiklerle polemik yapma. Başka kapıya”