Medya
03 Ara 2018 15:55 Son Güncelleme: 03 Ara 2018 16:12

Sevilay Yılman Ebru Gündeş'i topa tuttu

Ebru Gündeş'in New York'a yerleşme kararı Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ı şaşırtmadı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in ABD’ye yerleşeceği fakat Kanlıca'daki evlerini kapatmayıp bir ayağının Türkiye'de olacağı ortaya çıktı.
Konuyu köşesine taşıyan Sevilay Yılman defalarca yazı yazdığını söyledi ünlü şarkıcıya çok sert sözlerle yüklendi.
"Bildiğim tek şey, bir kez daha Reza Zarrab ya da diğer bilinen ismiyle Rıza Sarrap! Her ne haltsa… İşte bu arkadaş ve karısı yani Ebru Gündeş… Bu ülkenin altını oymak için anlaşma yaptılar." diyen Yılman, "Ebru Gündeş bu güne kadar ne yaptıysa… Yani bu ülkenin altına dinamiti koyup ABD’ye satış yapan hain kocasının yaptıklarına nasıl ve neden göz yumduysa… Bundan sonra da yapacağı herşey aynı şey için. Yani biricik kızı için!" ifadelerini kullandı.

İşte Yılman'ın bugünkü yazısından "Kızmayın Ebru Gündeş’e! Her şey kızı için!" başlıklı o bölüm:

Şaşırdım mı Ebru Gündeş’in New York’a yerleşme kararı almasına? Elbette ki hayır!

Neden? Çünkü ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı ve karapara aklama suçlarından FBI tarafından arandığını ve ABD’ye adım atması durumunda da kelepçeleneceğini bilerek eşi ve kızını da alıp Miami’ye giden Reza Zarrab’ın planının sonu buydu zaten… Sakın bana “Nasıl yani?” diye sormasın kimse! Yanisi manisi yok işte. Herşey gün gibi ortada.

Adam sattı ülkemizi. ABD polisi ve gizli servisi ve yargısı ile işbirliği yapıp Türkiye’nin altını oydu. Ve sonunda da istediğini aldı. Hâlâ birileri anlamadıysa ne demek istediğimi özet geçeyim…

Efendim… O zamanlar dilimde tüy bitti bunu sizlere anlatmak için. Defalarca yazdım, çizdim bu adam ve karısı Türkiye’yi karalamak için ABD’yle işbirliği yaptılar. “Kızlarının Disneyland’ı görme arzusu filan tamamen senaryonun bir parçası. Mesele Disneyland değil, mesele kapağı tamamen ABD’ye atmak” dediğimde kimisi inanmadı.

Şimdi o inanmayanlar ve hatta yazdıklarımı çürütmek için canhıraş Zarrab ve eşi Ebru Gündeş için köşelerinden, sosyla medya hesaplarından acıklı hikâyeler döşenenler ne düşünüyor bilmiyorum.

Bildiğim tek şey, bir kez daha Reza Zarrab ya da diğer bilinen ismiyle Rıza Sarrap! Her ne haltsa… İşte bu arkadaş ve karısı yani Ebru Gündeş… Bu ülkenin altını oymak için anlaşma yaptılar.

Daha Türkiye’deyken üstelik yapılan bu anlaşma gereği de; “Öt Reza’cım… Bize Türkiye’yi sıkıştıracak bildiğin bilmediğin ne varsa dök! Biz de ABD de de eşin ve kızınla kurmak istediğin hayatı sana verelim!” denilmişti.

İşte şimdi o denilen yerine getiriliyor.

Ve… Ebru Hanım ile kızı Alara hâlâ FBI korumasında olduğu bilinen kocasının yanına taşınıyor. Biliyorum ki çoğunuz öfkeden deliye dönüyor bu satırları okudukça. Özellikle de o sesine hayran olduğunuz, ayıla bayıla şarkılarıyla mest olduğunuz Ebru Gündeş’e kızıyorsunuz!

Ve ihtimal diyorsunuz ki; “Senin kocan bunca yıl ekmeğini yediği Türkiye’yi çamurlayarak, karalayarak Amerikalılara sattı. Aylarca bu ülke insanı senin kocanın bu ahlaksızlığı yüzünden hop oturduk hop kalktık. Sayesinde ABD’den dünyanın kazığını yedik. Şimdi sen hiçbir şey olmamış gibi kalkıp bu hain adamın yanına gidiyorsun!”

Yapmayın! Demeyin öyle kadıncağıza… Nihayetinde o hain adamın yanına gitmeye mecburmuş. Yakınlarına açıklamış bu sebebi… Demiş; “Kızım ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum! Mecburen taşınıyorum New York’a!”

Hülasa… Ebru Gündeş bu güne kadar ne yaptıysa… Yani bu ülkenin altına dinamiti koyup ABD’ye satış yapan hain kocasının yaptıklarına nasıl ve neden göz yumduysa… Bundan sonra da yapacağı herşey aynı şey için. Yani biricik kızı için!

Sevilay Yılman'ın bugünkü yazısının tamamı için tıklayınız