Gündem
14 Eki 2020 10:39 Son Güncelleme: 14 Eki 2020 11:10

Sevilay Yılman 'derin' mesajı önce paylaştı sonra sildi!

Anayasa Mahkemesi eski Başkanvekili ve üyesi Prof. Dr. Engin Yıldırım'ın darbe iması kokan "ışıklar yanıyor" paylaşımı büyük tepki çekti. HaberTürk yazarı Sevilay Yılman söz konusu mesajı önce ''İnşallah hep böyle yanar bu ışıklar'' notuyla paylaştı. Yılman bir süre sonra ise bu mesajı silerek başka bir paylaşım yaptı.

Anayasa Mahkemesi eski Başkanvekili ve mevcut üyesi olan Engin Yıldırım sosyal medya hesabından tepki çeken bir mesaj paylaştı.

Anayasa Mahkemesi'nin ışıklarının yandığı bir fotoğrafını "ışıklar yanıyor" mesajı ile paylaşan Yıldırım'ın, darbe çağrıştıran mesajı büyük tepki çekti.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman da skandal paylaşımı önce ''İnşallah hep böyle yanar bu ışıklar'' cevabıyla takipçileri ile paylaştı.

Ancak Yılman bir süre sonra bu paylaşımını sildi. Yılman konuyla ilgili ikinci paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı;

YILMAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Yılman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı silmesinin ardından gelen tepkiler üzerine tekrar bir açıklama yaptı.

Yılman paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın yaptığı paylaşıma dair tweetimi silmem tartışılıyor... Bitirir ya da bitirmez bilmiyorum ama o tweeti yazma ve silme sebebimi kısaca çok samimi bir şekilde izah etmeye çalıştım... O izahım ekteki fotoğrafta..