Magazin
26 Ara 2021 09:23 Son Güncelleme: 26 Ara 2021 09:42

Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül şoku atlatamıyor! Ailesi yanından ayrılmıyor

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül korkunç bir kaza yaşamış ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kazada kaybetmişti. Mezarlığa gittiğinde yıkıldığını söyleyen Gülçin Ergül şoku henüz atlatamadı.

13 Aralık’ta sevgilisiyle birlikte yolculuk yaparken kaza geçiren şarkıcı Gülçin Ergül kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybetmişti. Ergül cenazeye gidememiş ancak mezarlığa gidince yıkılmıştı.

Gülçin Ergül açıklamasında, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kâbus olmalı. Ben iyiyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tarifi yok” demişti.

Gülçin Ergül yaşadığı acının şokunu atlatamadı. Hürriyet'in haberine göre; sevgilisini kaybeden şarkıcı, psikolojik destek almaya başladı.

Büyük acı yaşayan Gülçin Ergül psikoloğuyla haftada 3 gün görüşüyor. Bu zor dönemde ünlü şarkıcıyı anne ve babası da bir an olsun yalnız bırakmıyor.