Magazin
08 Tem 2021 14:13 Son Güncelleme: 08 Tem 2021 14:26

Sevgilisi ile barışan Şeyma Subaşı'dan geri adım! Fotoğrafları arşivden çıkardı

Magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı geri adım attı. Evlilik hazırlığı sırasında zengin sevgilisinden ayrılan Şubaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile olan fotoğraflarını Instagram hesabına yeniden yükledi.

Şu sıralar Ibiza'da olan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile arasındaki buzları eritti. Ayrılık sonrası tekne turuna çıkan ünlü çifti arkadaşlarının paylaşımı ele verdi. 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni, dün Mısırlı sevgilisi ve dostlarıyla yemekte bir araya geldi. Yan yana görüntülenen ikili, 'her şey' yolunda mesajı verdi.

YÜZÜK İLE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yemekte Alsaloussi'nin yüzünü gizleyen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı dans ettiği videoda ise tektaşını yeniden taktığı ortaya çıkmıştı.

Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile ayıldıktan sonra sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları kaldırmış, kızı Melisa ile bir pozunu paylaşıp, "Beni merak eden sevgili arkadaşlarım. İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor" mesajı yazmıştı.

 

FOTOĞRAFLARI YENİDEN YÜKLEDİ

Aralarındaki sorunları çözen çift, eski günlerine geri döndü. Şeyma Subaşı'nın, sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları arşivden geri yüklemesi dikkat çekti.