Magazin
27 Tem 2021 15:14 Son Güncelleme: 27 Tem 2021 15:53

Sevgilisi ifşa olmuştu! Ünlü oyuncudan flaş karar!

Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt gündeme ifşa haberleriyle bomba gibi düştü. Evlilik hazırlığı yapan çift bu haberlerden sonra ayrıldı.

Yasak Elma dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve ardından çok izlenen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle dikkat çeken Sevda Erginci şu günlerde sevgilisinin kadınlara attığı mesajlarla gündemde.

Evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt, ilişkisinde flaş bir gelişme yaşandı. Bir süredir Bodrum'da tatilde olan çift, ifşa şoku yaşadı.

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI
Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı görüldü.

Kunt'un kendisine attığı fotoğraf ve video'ları da paylaşan Öztürk, "İyi tatiller" yazarak, Erginci ve Kunt'a gönderme yaptı.

Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı.

"HACKLENDİM"
Bu mesajlardan sonra başka kadınlar da Yılmaz Kunt'un mesajlarına maruz kaldıklarını açıkladı.

AYRILDILAR
Kısa bir süre sonra hesabının hacklendiğini açıklayan Öztürk, hukuki işlem başlatacağını söylese de çiftin ilişkisi kurtulamadı.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt, sosyal medya hesaplarından birbirini silerek ayrılığı doğruladı