Magazin
20 Tem 2017 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Sevgilisi evli çıkan Ebru Şallı'dan ilk açıklama: Biliyordum!

Ebru Şallı ile evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, ortak basın açıklaması yapıp ilişkilerinin arkasında durdu.

Ünlü manken Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede yeni sevgilisi yatırım danışmanı Uğur Akkuş ile görüntülenmiş, samimi halleri gazete sayfalarını süslemişti. Ancak Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran haber sonrası Şallı ilk açıklamayı Sabah'a yaptı: "Uğur ile üç aydır güzel giden bir ilişkimiz var. İlişkiye başlamadan önce Uğur bana üç yıldır süren ve beş ayrı davadan oluşan bir boşanma süreci içinde olduğunu ve yakında boşanacağını söyledi. Ayrıca bir yıldır eşiyle aynı evi paylaşmıyorlarmış."

İlişkilerinin çok ciddi olduğunu söyleyen Şallı, "İlişkimizde önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişme de olabilir" dedi.



‘9 HAFTALIK HAMİLEYİM’

Gonca Akkuş’tan beklenmedik bir açıklama geldi. Akkuş, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu söyledi: “9 haftalık hamileyim. Planlı bir gebelikti, doğuracaktım. Fakat bu açıklamalardan sonra sonlandırıyorum hamileliğimi. Herkes için hayırlısı olsun.”



Gonca Akkuş, geçmişte eşinden şiddet gördüğünü de öne sürdü: “İki kez boşanma davası açtım. İkisi de darp davası. Eşim 3 sene önce kıskançlık yüzünden çıkan kavgada kolumu üç yerinden kırdı. Geçen sene de burnumu ve kaburgamı kırdı. Hepsinin raporu var. Ve ceza davaları ben şikayetimi çektiğim halde devam ediyor.”