CineRadar
02 Mayıs 2014 09:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Sevgilinizin evli olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?

Film yağmuru Mayıs ayında da devam ediyor! Bu hafta tam 8 yeni film gösterime giriyor ve hangisi sizin için, öğrenmek isterseniz, Murat Tolga Şen'in hazırladığı Cineradar köşemizi mutlaka okuyun!

Öteki Kadın
 
Nick Cassavetes’in yönettiği ve Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton ile Don Johnson’ın oynadığı Öteki Kadın (The Other Woman), 02 Mayıs 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarıldı.
 
Carly, sevgilisi Mark’a neden terk edildiğini sormak için gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Carly, hayatını yeniden düzenlemelidir. Sevgilisinin eşi Kate’le tanışan Carly düşmanlarının ortak olduğunu ve ondan intikam almaları gerektiğini düşünür. Herkesin yaptıklarından habersiz olduğunu sanan Mark, Amber’la yeni bir aşka yelken açmıştır. Fakat ikili Amber’i de yanlarına alarak Mark’a hayatın kaç bucak olduğunu öğreteceklerdir. 

Öteki Kadın fragmanını izlemek için tıklayın!

Sabotaj
 
David Ayer’in yönettiği ve Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams ile Terrence Howard’ın oynadığı Sabotaj (Sabotage), 02 Mayıs 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla TMC Film tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Özel tim, bir kartelin hücre evine baskın düzenler, ama bu baskın aslında, bizzat Narkotik Büro çalışanları tarafından planlanmış ve hazırlanmış çok ince bir soygun operasyonudur. Çaldıkları 10 milyon doları saklayan sahtekâr ajanlar sırlarının güvende olduğunu düşünürken, birisi ekipteki herkesi teker teker öldürmeye başlar. Ceset sayısı giderek artarken, timdekiler de dahil olmak üzere herkes kaçınılmaz olarak şüpheli durumuna düşer.

Sabotaj fragmanını izlemek için tıklayın!

Son Üç Gün
 
McG’nin yönettiği ve Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld ile Connie Nielsen’in oynadığı Son Üç Gün (3 Days To Kill), 02 Mayıs 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Tehlikeli gizli servis ajanı Ethan Runner yakalandığı ölümcül hastalık nedeniyle eski eşi ve kızıyla daha sıcak bir ilişki kurmaya çalışmaktadır. Bu arada tamamlaması gereken son bir görev vardır. Bu görev onun yaşaması için son bir şanstır fakat karşısında azılı teröristler ve zorlu bir yol vardır.

Son 3 Gün fragmanını izlemek için tıklayın!
 
10. Köy: Teyatora
 
Bahadır Abşin’in yönettiği ve Necmi Yapıcı, Tanju Tuncel, Ümit Bakış ile Fırat Albayram’ın oynadığı 10. Köy: Teyatora, 02 Mayıs 2014’de Özen Film dağıtımıyla Boyoz Akademi tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Tiyatronun temsilcisi Dionysos’un yaşadığı 10. Köy’e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyası, köylülerin garip konuşmalar yaptıklarını fark ederler. Köylüler yalnızca akıllarından ne geçiyorsa onu söylemektedirler. Öğretmen, okulda göreve başlarken, kumpanya elemanları da Dionysos adına canlandırmak istedikleri bir gösterimi ahaliye kabul ettirmek isterler. Köylüler gelenlerle kaynaşmaya başladığında ortaya komik durumlar çıkar.

10. Köy Teyatora fragmanını izlemek için tıklayın!
 
Şanslı Sayılar
 
Eduard Cortes’in yönettiği ve Daniel Brühl, Lluis Homar, Miguel Angel Silvestre ile Oriol Vila’nın oynadığı Şanslı Sayılar (The Pelayos – Winning Streak), 02 Mayıs 2014’de Mir Yapım dağıtımıyla Siyah Beyaz Film tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Pelayos ekibi kumarda kolay yoldan para kazanmanın peşindedir ama kazanmak için şanstan daha fazlasına ihtiyaçları vardır. Hayatları boyunca ele geçmeyecek bir fırsatı yakalamak için bir araya gelen Pelayos ekibi, kendilerinin icat ettikleri yöntem sayesinde rulet masasında harikalar yaratmaktadırlar. Onların amacı bütün dünyadaki kumarhanelerde vurgun yapmaktır. Ta ki o kumarhane müdürüne rastlayana kadar.

Şanslı Sayılar fragmanını izlemek için tıklayın!
 
Düş ve Gerçek
 
Arnaud Desplechin’in yönettiği ve Benicio Del Toro, Mathieu Amalric, Gina McKee ile Larry Pine’in oynadığı Düş ve Gerçek (Jimmy P.), 02 Mayıs 2014’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.


 
2. Dünya Savaşı’nda Fransa’da savaşmış olan Jimmy Picard, savaş sonrasında çektiği şiddetli baş ağrıları ve işitme kayıpları üzerine hastaneye yatar. Doktorlar Jimmy üzerinde çeşitli testler uygulamalarına rağmen rahatsızlığının nedenini bulamazlar. Bunun üzerine Jimmy, Fransız psikolog George Devereux’a yönlendirilir. İkili arasında karşılıklı güven ve saygıya dayalı samimi bir ilişki kurulur ve Jimmy’nin anı ve düşlerini keşfetmeye başlarlar.

Düş ve Gerçek fragmanını izlemek için tıklayın!
 
Fındık İşi
 
Peter Lepeniotis’in yönettiği ve Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson ile Katherine_Heigl’in sislendirdiği animasyon film Fındık İşi (The Nut Job), 02 Mayıs 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Surley, yaşadığı yerden artık memnun değildir. Arkadaşı fare Buddy ile yollara düşerler. Büyük şehirde yaşamaya başlayan ikilinin koşullara ayak uydurması zordur. Yaklaşan kış mevsimi yiyecek bulmayı da zorlaştıracağından endişelidirler. Ancak akıllarına gelen bir yöntem onları bütün kış rahat ettirecektir: Fındıkçı soygunu yapmak! Ancak hedeflerine aldıkları fındıkçıyı soymayı düşünen yalnızca onlar değildir.

Fındık İşi fragmanını izlemek için tıklayın!
 
Bensiz
 
Ahmet Küçükkayalı’nın yönettiği ve Metin Akdülger, Öykü Çelik, Nurhan Yılma ile Cengiz Orhonlu’nun oynadığı Bensiz, 02 Mayıs 2014’de İFP dağıtımıyla ERA Kreatif Film – CNM Film tarafından vizyona çıkarıldı.


 
Necip, yıllardır sürdürdüğü başarılı, profesyonel futbolcu olma hayalini son playoff maçına kadar taşımıştır. Sert bir müdahale sonunda Necip’in vücudunun tamamı felç olur. Hastanede geçen tedavi sonrasında evinde ilk gününde yaşananlar Necip’in yaşamına mercek tutmasına sebep olacaktır. Genç, yakışıklı ve yetenekli Necip artık evdeki mobilyalardan farksız hale gelmiştir.  Necip, bedeninin içinde çıktığı içsel yolculukta kişisel uyanışını yaşayacaktır.

Bensiz fragmanını izlemek için tıklayın!

CİNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. / Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.