Magazin
02 Mayıs 2022 17:59 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2022 18:07

Sette yaralanan oyuncu Furkan Andıç ameliyat oldu

Kara Tahta dizisinin setinde kaza geçiren oyuncu Furkan Andıç, ameliyat oldu.

Oyuncu Furkan Andıç, rol aldığı "Kara Tahta" dizisinin setinde kaza geçirdi. Sağ bacağının menisküsü yırtılan Andıç, çekimlerin yapıldığı Edirne'deki ilk müdahalenin ardından İstanbul'a getirilerek ameliyata alındı.

Aktarılan bilgilere göre oyuncu Andıç'ın, sahneye hazırlanırken yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan oyuncu, Edirne 1. Sultan Murat Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul'a getirildi. İstanbul'da bulunan özel bir hastanede tedavisine devam edilen Andıç, burada ameliyata oldu.

Yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren Furkan Andıç'ı, yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti. Yapımcı Önal, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, "Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç'ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü... İnşallah en kısa zamanda iyileşip, aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan" yazdı. 

Andıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve operasyon sonrası hastaneden taburcu edilerek, evinde istirahat ettiği öğrenildi.